Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев предложи промени в НК за

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев предложи промени в НК за
Коментари Харесай

Демерджиев предлага промени в НК за ограничаване трафика на нелегалните мигранти

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев предложи промени в Наказателен кодекс за ограничение трафика на незаконните мигранти. В него се оферират завишаване на наказванията, огромни санкции, конфискация на имуществото

“Подпсах и изпратих писма до всички парламентарни групи в Народно събрание. Писмата съдържат план на Закон за изменение и допълнение на наказателния кодекс, който касае трафикът на незаконни мигранти. Предлагаме в този законопроект завишаване на наказванията, приемане на спомагателни ограничения, конфискуване на имущество, както и налагане на санкции в огромни размери, когато се употребяват коли чартърен или на лизинг ”, уточни Демерджиев на брифинг в Министерски съвет. 

Целта е Министерство на вътрешните работи да получи помощ при битката с незаконния трафик, както и “да бъдат предпазени нашите чиновници. Апелирам и към прокуратурата и правосъдната власт: методът, по който се подхожда към този жанр действия, не подхожда на публичната им заплаха, " сподели още Демерджиев.

" Лицата, които ние стопираме и задържаме, след ден-два или три още веднъж се озовават на пътищата. Не мога да приема, че човек,, да получи условна присъда. Министерство на вътрешните работи не може да бъде оставено единствено. Оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи е придвижена към президента, ще взема решение за нея ", съобщи още служебният  министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР